Wiebe wist onze leden van de Lions Club enorm te boeien met zijn verhaal waar elektrische mobiliteit toe in staat is.
Hij nam ons op zijn eigen geweldige humoristische wijze mee op zijn reis en deelde zijn ervaringen over hoe om te gaan met veranderingen en tegenslagen.

Zijn reis is een bijzonder mooi voorbeeld van wat je kunt bereiken door samen te werken, connecties te maken en een positieve kijk op de wereld te hebben en inspireert iedereen om zijn dromen na te jagen!

Wiebe is een aangename persoonlijkheid die op een ontspannen manier de deelnemers van het congres meeneemt in zijn inspirerende avontuur. Hier is de rest van de dag zeker over nagepraat.

Het was leuk om te zien hoe Wiebe tijdens de presentatie subtiel aansluiting zocht bij het thema van het congres. Kortom, Wiebe is een echte aanrader als inspirerende spreker voor een congres of bijeenkomst.

Het inspirerende verhaal van Wiebe toont aan dat het bereiken van je doel niet alléén afhankelijk is van een strak plan, een gezonde dosis lef en flink wat doorzettingsvermogen.

Flexibel om kunnen gaan met onvoorziene omstandigheden en veel humor zijn zeker zo belangrijk –en dat zien we terug in de inspirerende en onderhoudende presentatie van Wiebe.

De inzichten die Wiebe op zijn reis heeft opgedaan herbergen waardevolle lessen waar menig organisatie haar voordeel mee kan doen in de realisatie van hún doelen. Een absolute aanrader!

Wiebe is een goede spreker. Het vermogen om zijn reis boeiend en authentiek over te brengen maakte een diepe indruk op alle aanwezigen, boeide het publiek en liet ons geïnspireerd achter. Zijn anekdotes en beelden brachten zijn avontuur tot leven en moedigden ons aan om na te denken over het belang van milieuvriendelijke oplossingen in ons dagelijks leven.

Als spreker is Wiebe ongelooflijk persoonlijk en toegankelijk. Hij heeft een uniek vermogen om verbinding te maken met een divers publiek en zijn enthousiasme voor zijn onderwerp is aanstekelijk.

Zijn presentatie liet ons allen achter met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en vastberadenheid om actie te ondernemen voor een duurzame toekomst.

Recent heeft Wiebe Wakker voor de Young Alfen organisatie in Almere een inspirerende presentatie gegeven over zijn reis naar de andere kant van de wereld in een elektrische auto.
Zijn lezing nam ons mee met zijn roadtrip van begin tot eind. Wiebe weet op een boeiende wijze terug te blikken op zijn reis en de luisteraar mee te nemen. Zo word je deelgenoot van de reis en bijhorende culturele ervaringen en onverwachtse dilemma’s die op zijn pad zijn gekomen.

De presentatie geeft stof tot nadenken over thema’s als persoonlijke ontwikkeling, doorzettingsvermogen en multiculturele samenwerking.

Range anxiety zal voor vele een andere betekenis gekregen hebben na de presentatie van Wiebe.

Wiebe heeft onlangs zijn waanzinnige verhaal verteld bij de gemeente Amsterdam bij de afdeling Ruimte en Duurzaamheid.

Het is een jongensboek vol avontuur en uitdagingen die onoverkomelijk lijken. Met enkel de foto’s zou je het publiek al boeien, maar tijdens jouw verhaal bespreek je onderwerpen als duurzaamheid, samenwerking en omgaan met tegenslag.

Mijn collega’s verlieten geïnspireerd de bijeenkomst. Een aanrader!

Als innovatiecentrum in de maakindustrie zijn wij altijd op zoek naar inspiratie: dat heeft Wiebe ons zeker gegeven.

Met zijn verhaal over de wereldreis in elektrische auto wist hij de bedrijven in de zaal te enthousiasmeren en niet onbelangrijk, aan het lachen te maken. Wiebe spreekt op een nuchtere en spontane manier en staat echt als zichzelf op het podium. Hij zet je aan het denken; niet alleen over duurzaamheid maar vooral ook op het gebied van in het diepe springen en op avontuur gaan.

Ik kan Wiebe van harte aanbevelen als spreker in het bedrijfsleven.

Wiebe heeft op het Impact Event Duurzaam Zeist een fantastische presentatie gegeven over zijn reis met elektrische auto van Nederland naar Australie.

Tijdens zijn levendige betoog doorspekt met anekdotes, zelfspot en humor hing iedereen aan zijn lippen. Veel mooie foto’s en films maken zijn verhaal en de uitdagingen waar hij voor heeft gestaan invoelbaar. Dit kan iedereen inspireren op het vlak van duurzame mobiliteit, goedheid van de mens en oplossen van problemen!

Wat een inspirerend verhaal!
Tijdens onze eerste fysieke bijeenkomst na een lange tijd, hebben we Wiebe gevraagd om ons mee te nemen op zijn reis.

Wiebe stond op het podium als zichzelf. Open en eerlijk, met humor en veel visuals zet hij je aan het denken. Wiebe heeft ons geleerd dat je niet bang hoeft te zijn voor het onbekende. Een klein beetje moed om de sprong te wagen helpt. Hij geeft sprekende voorbeelden waardoor je opnieuw beseft dat je altijd oordeelt, waar dit vaak onjuist is. Met vertrouwen op de goedheid van mensen, ontstaan spontaan mooie samenwerkingen.

Ben je op zoek naar een voorbeeld waarbij het doel duidelijk is, maar de reis onbekend? Wil je gelijktijdig aan het denken gezet worden over het volgen van je dromen waarbij duurzaamheid een belangrijk thema is? Ik kan jullie Wiebe aanbevelen.

Innovatie, duurzaamheid, inspiratie, avontuur, humor, levenslessen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Genoten heb ik van de presentatie van Wiebe bij Hoogheemraadschap Delfland over zijn reis naar Australië en alle levenslessen die hij daaruit gehaald heeft. Enorm inspirerend om Wiebe te horen spreken over de ups en downs en ook al zal ik zelf nooit zo’n reis gaan maken, de ‘reis’ en ontwikkeling van de persoon Wiebe is heel herkenbaar.

Wiebe neemt je in een kleine 50 minuten volledig mee in zijn auto en de blijdschap van het halen van de finish was zelfs voor mij voelbaar omdat ik zo meegenomen werd.

Wiebe bedankt voor je mooie verhaal, ik wens en hoop dat je nog veel mensen mag inspireren en ik en veel van mijn collega’s wachten vol spanning op je boek!