Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Een duurzame wereld bereik je alleen samen. Ik ben Wiebe Wakker en ik zet me in om de boodschap van duurzaamheid te verspreiden. Als gastspreker inspireer ik mensen door het verhaal te verhalen van mijn reis van 3.5 jaar, waarin ik in een elektrische auto reed van Nederland tot Nieuw-Zeeland. Wat ik daar heb beleefd is door anderen niet na te vertellen. 

Contact opnemen

Wat is een keynote spreker?

 

De professie van een keynote spreker is in Nederland nog niet zo bekend, daarom zal ik kort toelichten wat het inhoudt. Keynote sprekers gaan verder dan mensen die simpelweg een presentatie komen houden. Het zijn echte professionele storytellers. Van de intonatie tot de visuals tot de houding: alles is tot de puntjes uitgewerkt bij keynote sprekers. 

 

Het is echt een kunst om publiek om deze manier aan te spreken en ik heb hier zelf ook hard aan gewerkt. Zelf ben ik een avontuurlijke spreker en is mijn verhaal uniek en intrigerend. Met mijn verhaal over hoe ik van Nederland naar Nieuw-Zeeland ben gereden in een elektrische auto wens ik iedereen aan het denken te zetten over het belang van duurzaamheid. Ik heb al veel mensen kunnen bereiken met mijn boodschap, zo ben ik voorbij gekomen op de BBC, The Guardian, CNN en National Geographic Traveler. Ik ben echter nog lang niet klaar met het verspreiden van mijn visie, daarom wil ik met mijn presentatie over duurzaamheid nog vele anderen motiveren.

MEER INFORMATIE

Motivatie creëren met een spreker over duurzaamheid

Het hebben van een spreker op evenement is ontzettend belangrijk. Ik ben hier om motivatie op te wekken onder werknemers en hen te overtuigen om te kiezen voor duurzaam ondernemen. Door mijn rechtstreekse ervaring ben ik een inspirerende spreker en weet ik goed waar ik over praat. Bovendien heb ik tijdens mijn reis duurzame organisaties bezocht en heb ik daar persoonlijk onderzocht hoe duurzaamheid te werk gaat in Nederland en in het buitenland. Ik ben dus een echte expert op het gebied van duurzaamheid en daarom denk ik je veel bij te kunnen brengen.

Tegenwoordig is het ook mogelijk voor mij om online te presenteren. Via een webinar over duurzaamheid geef ik dezelfde boodschap mee als ik op locatie zou doen, maar dan digitaal! Hier heb je natuurlijk ook de ruimte om mij brandende vragen te stellen en zorg ik ervoor dat er een connectie ontstaat tussen de luisteraars en mij ondanks de afstand.

Meer ontdekken over mijn reis en mijn presentatie over duurzaamheid? Op mijn website ontdek je alle details over mijn tocht. Ook kun je hier het contactformulier invullen als je geïnteresseerd bent in een webinar of fysieke presentatie over duurzaamheid.

Neem contact op