Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Een duurzame wereld bereik je alleen samen. Ik ben Wiebe Wakker en ik zet me in om de boodschap van duurzaamheid te verspreiden. Als gastspreker inspireer ik mensen door het verhaal te verhalen van mijn reis van 3.5 jaar, waarin ik in een elektrische auto reed van Nederland tot Nieuw-Zeeland. Wat ik daar heb beleefd is door anderen niet na te vertellen. 

Contact opnemen

Deze inspirerende spreker ging de wereld rond

 

Wat mij zo bijzonder als keynote spreker maakt, is dat ik spreek vanuit mijn eigen bijzondere ervaring. Ik ben namelijk van Nederland naar Nieuw-Zeeland gereden in een elektrische auto genaamd “Blue Bandit”. In de 3,5 jaar dat het mij heeft gekost om de wereld over te steken heb ik veel avonturen beleefd. Ik ben vertrokken met weinig bezittingen en heb daarom veel hulp gekregen van vreemden en mensen die vanuit thuis mijn reis hebben gevolgd. Mensen hebben mij eten, onderdak en elektriciteit voor de auto aangeboden zodat ik mijn reis kon vervolgen. Niet alleen laat mijn ervaring de voordelen van duurzaamheid zien, ook de goedheid van mensen komt natuurlijk naar boven. 

 

Tijdens mijn avontuur heb ik mijn kennis op het gebied van duurzaamheid verbreed. Ik was al vrijwel een expert in Nederlandse duurzaamheid, maar deze reis heeft het voor mij mogelijk gemaakt om het buitenland te verkennen. Ik heb veel organisaties bezocht die zich inzetten om klimaatverandering te bestrijden en heb met hun interviews afgelegd. Deze kun je teruglezen op mijn website. Ook tijdens mijn reis heb ik niet stilgezeten als spreker over mobiliteit en duurzaamheid. Ik heb toen al veel scholen en universiteiten bezocht waar ik mijn verhaal kon houden.

MEER INFORMATIE

Motivatie creëren met een spreker over duurzaamheid

Het hebben van een spreker op evenement is ontzettend belangrijk. Ik ben hier om motivatie op te wekken onder werknemers en hen te overtuigen om te kiezen voor duurzaam ondernemen. Door mijn rechtstreekse ervaring ben ik een inspirerende spreker en weet ik goed waar ik over praat. Bovendien heb ik tijdens mijn reis duurzame organisaties bezocht en heb ik daar persoonlijk onderzocht hoe duurzaamheid te werk gaat in Nederland en in het buitenland. Ik ben dus een echte expert op het gebied van duurzaamheid en daarom denk ik je veel bij te kunnen brengen.

Tegenwoordig is het ook mogelijk voor mij om online te presenteren. Via een webinar over duurzaamheid geef ik dezelfde boodschap mee als ik op locatie zou doen, maar dan digitaal! Hier heb je natuurlijk ook de ruimte om mij brandende vragen te stellen en zorg ik ervoor dat er een connectie ontstaat tussen de luisteraars en mij ondanks de afstand.

Meer ontdekken over mijn reis en mijn presentatie over duurzaamheid? Op mijn website ontdek je alle details over mijn tocht. Ook kun je hier het contactformulier invullen als je geïnteresseerd bent in een webinar of fysieke presentatie over duurzaamheid.

Neem contact op