Vrijwel iedereen is zich bewust van het belang van duurzaamheid, maar hoe overtuig je mensen om hun levensstijl op duurzaamheid aan te passen? Als inspirerende spreker kan ik deze motivatie opwekken in mijn publiek. In 3.5 jaar ben ik van Nederland naar Nieuw-Zeeland gereisd in een elektrische auto. Deze ervaring deel ik graag met anderen om duurzaamheid nog meer op de voorgrond van ons bestaan te krijgen. 

Contact opnemen

Het belang van duurzaamheid in mobiliteit

 

Mijn naam is Wiebe Wakker en als gastspreker vertel ik graag over mijn project “Plug Me In”. Ik ben namelijk in minder dan vier jaar tijd van Nederland naar Nieuw-Zeeland gereden met niet meer dan een knalblauwe, elektrische auto. Hiermee wilde ik graag aandacht oproepen voor duurzaamheid, met name duurzaamheid in mobiliteit. Onderweg ben ik geholpen door inwoners van de steden die ik passeerde. Ik kreeg door veel mensen slaapplekken, eten en elektriciteit aangeboden zodat mijn auto kon blijven rijden. Deze reis heeft me ontzettend veel bijgeleerd, vooral op het gebied van duurzaamheid. Ik ben een van de weinige mensen die zoiets unieks hebben meegemaakt en heb als gastspreker dus een erg bijzonder standpunt.

 

Ik verwijs vaak naar mezelf als avontuurlijke spreker. Sprekers zie je normaal alleen binnen de randen van het podium, maar ik laat met mijn wereldreis zien dat ik graag op ontdekkingstocht ga. Ik heb duurzaamheid op een hele directe manier ervaren en mijn belevenis deel ik graag met anderen om hen zo ook te motiveren om duurzamer te gaan leven.

MEER INFORMATIE

Een gastspreker op je evenement

Gastsprekers, waaronder ikzelf uiteraard, hebben de kracht om mensen te motiveren en om hen dingen eens van een ander perspectief te laten bekijken. Als keynote spreker ga ik verder dan een presentator, alles wat ik vertel en wat ik laat zien is op elkaar afgestemd. Ik spreek vanuit mijn eigen ervaring. Dit is de power van een storyteller: verhalen zijn overtuigender dan simpele feiten. Iedereen is zich bewust van het belang van duurzaamheid, maar er is meer nodig voor mensen om daadwerkelijk de knop om te zetten. 

Door mijn manier van presenteren en spreken weet ik mensen te raken. Ik kan je werknemers ervan bewust maken hoe zij duurzaam kunnen ondernemen en leven, wat bovendien niet moeilijk hoeft te zijn! Als jij ook graag verandering ziet binnen je organisatie op het gebied van duurzaamheid, dan kan mijn presentatie over duurzaamheid de stap in de juiste richting zijn. Ik geef mijn presentatie zowel fysiek als online, je kunt dus ook bij mij terecht voor een webinar over duurzaamheid.

Neem contact op